Yann Le Nouen Nature Balance Massage Praktijk Delft
Wie is

Yann Le Nouen

Ik ben masseur geworden omdat ik graag mensen weer in hun natuurlijke balans breng. Dit doe ik door middel van ontspannende massages of door een klacht gerichte sportmassage.

Over Yann

2009 - 2010: Begonnen en Gediplomeerd (sport)masseur via NESPG(Nederlandse Examenstichting in de Sport & Perimedische Gezondheidszorg)Opleidingsinstituut: Eerste NVVS te Rotterdam
2011 - 2016: Thermen Holiday ervaring, kennis en nieuwe massages geleerd
2014: Start Nature Balance Massage praktijk in Delft
2015: Bamboe massage cursus gehad van Christina Soemarnie, winnaar van World Championship massage met haar bamboestoelmassage
2016: Start Nature Balance Massage praktijk in Den Haag
2016 - 2017: Massages op het strand gegeven bij strandtent 14 en pier 32
2018: Esoterra Klachtgerichte massage therapeut diploma behaald

Yann Le Nouen is lid van BMS (Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche)

Yann Le Nouen is Geboren op 6 November 1986. Hij begon met de cursus Sportmassage van het NESGP (Nederlandse Examenstichting in de Sport & Perimedische Gezondheidszorg). Dit diploma heeft hij behaald op 5 november 2010. Daarna is hij als masseur te werk gegaan bij Thermen Holiday in Schiedam. Hier heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan en veel anderesoorten massages geleerd zoals klassieke ontspannings-, hot stone-, wellness-,thaise-, energetix balans-, Finse-, hammam-, aroma therapie massage. In 2015 nog een aparte Bamboe tafel massage cursus behaald via Christina Soemarnie die in 2017 de World Championship massage heeft gewonnen. http://www.soereimas.nl/

Daarna heeft hij gemasseerd op het strand in kijkduin bij strandtent 14 en bij Pier 32. Terwijl die 2 praktijken aan het opbouwen was in Delft en Den Haag.

Vanaf 2018 Masseert Yann het top beachvolleybal team van Joy Stubbe en Marleen van Iersel, bekijk hun website voor meer info en support deze toppers! Druk op de link hieronder en lees hun blog over wat ze van mijn massagevinden.
https://www.stubbevaniersel.com/single-post/2019/01/21/Nature-Balance-Massage
In Oktober 2018 is Yann begonnen met een nieuwe locatie in de binnenstad in Delft bij Fysio therapie Refit en bij het Sport Medisch Centrum in het Sportcampus in Den Haag waar die samen werkt met B&B Healthcare.
https://www.refitdelft.nl/
https://smcdenhaag.nl/
https://benbhealthcare.nl/
https://www.naturebalancemassage.nl/

Sinds 2018 is Yann begonnen met de opleiding tot Massage Therapeut bij Esoterra in Utrecht om meer verdieping te krijgen in zijn vakgebied. Zo blijft hij zijn ervaring uitbreiden en kennis verbreden in de massage. Hij is dus een ervaren en gediplomeerde masseur.

ZIN GEKREGEN IN EEN MASSAGE?

Reserveer jouw massage!

Boek nu