Professionele sport massages

Joy Stubbe en Marleen van Iersel zijn professioneel volleybalsters.

Na een rust periode van 3 weken zijn we weer van start gegaan. Terugkijkend op het vorige seizoen willen wij jullie graag vertellen over de aanwinsten die ons team hebben verrijkt afgelopen jaar. Het vele trainen en het lange seizoen vraagt veel van je lichaam als topsporter. Eén van de manieren die wij gebruiken om goed te kunnen herstellen is massage. Na het aangeven bij ons medische team van B&B Healthcare hebben zij ons voorgesteld aan Yann Le Nouen. Die heeft zijn eigen massagepraktijk in Den Haag en Delft waar hij naast sportmassage ook Klassiek, Hot Stone, Bamboe en Natuur Balance massages geeft. Na een eerste ontmoeting en een proefbehandeling met Nature Balance Massage te hebben gehad, bleek dit een goede toevoeging te zijn binnen ons team.

Als wij in Nederland zijn gaan wij momenteel 1 keer week bij Yann langs om het lichaam eens goed te laten behandelen. De massages vonden eerst altijd plaats op de Doornstraat in Scheveningen maar sinds kort worden we ook behandeld op onze thuisbasis de sportcampus Zuiderpark. Dit is voor ons natuurlijk nog idealer!

En waarom vinden wij nou dat Yann zo’n goede toevoeging is?

Voorafgaand aan een behandeling kunnen wij aangeven of er nog lichaamsdelen zijn die volgens ons meer aandacht verdienen. Zelfs na een massage van anderhalf uur met volle overgave is Yann nog steeds niet klaar, want pijnlijke plekjes die nog even de aandacht vragen krijgen die ook van hem. Doordat Yann masseert naar wat het lichaam aangeeft zijn de massages nooit het zelfde riedeltje en precies wat het lichaam nodig heeft.

Wij zijn erg dankbaar dat hij onderdeel van ons team is geworden. Hij zorgt duidelijk voor onze Balance 😊

Liefs, Joy

Laat nu ook zelf een review achter op Google! Laat je review achter voor de locatie:

Volleybal review