Ronald Droppert en Yann Le Nouen
Ronald Droppert

Refit Delft Fysiotherapie

Sinds oktober 2018 heeft Nature Balance Massage een praktijk bij Refit Delft. Op de foto zie je Ronald Droppert, hij is fysiotherapeut en eigenaar van fysiotherapiepraktijk ReFit Delft.

Naar Refit

TU Delft

Medewerkers en studenten van de TU Delft maken via Boost gebruik van massages van Nature Balance Massage.

Op maandag en woensdag kun je kiezen uit twee soorten massages: sport- en ontspanningsmassages. Een sportmassage voorafgaand aan het sporten, in combinatie met een goede warming-up, zorgt voor de juiste spieractiviteit. Hierdoor heb je minder kans op blessures en stramme, pijnlijke spieren na afloop. Een sportmassage na afloop van een work-out zorgt ervoor dat vermoeidheidsverschijnselen en spierspanning verminderen. Een ontspanningsmassage helpt je om even tot jezelf te komen. Hierdoor komen zowel je lichaam als geest helemaal tot rust.Sportcampus Zuiderpark

Sinds oktober 2018 heeft Nature Balance Massage ook een praktijk bij het sportcampus. Binnen de sportcampus Zuiderpark is het Sport Medisch Centrum Den Haag gevestigd. Het SMC Den Haag is een medisch centrum dat voor iedereen toegankelijk is. Binnen het SMC kunt u terecht voor orthopedische zorg, sportgeneeskunde, (sport) fysiotherapie, manuele therapie, (sport)diëtetiek, (sport)psychologie en (sport)podologie. De verschillende disciplines kunnen apart ingezet worden of als multidisciplinair team. Bezoek de website van Sportcampus Zuiderpark.

Sport Medisch Centrum

Binnen de sportcampus Zuiderpark is het Sport Medisch Centrum Den Haag gevestigd. Het SMC Den Haag is een medisch centrum dat voor iedereen toegankelijk is. Binnen het SMC kunt u terecht voor orthopedische zorg, sportgeneeskunde, (sport) fysiotherapie, manuele therapie, (sport)diëtetiek, (sport)psychologie en (sport)podologie. De verschillende disciplines kunnen apart ingezet worden of als multidisciplinair team. Bezoek de website van het Sport Medisch Centrum.

Tough minds

Tough Minds is een team geaccrediteerde sportpsychologen. Wij begeleiden ambitieuze presteerders in het mentaal krachtiger zijn in hun sport, tijdens blessure revalidatie, en in werk en coaching. Bezoek de website van Tough Minds.

B&B Healthcare

B&B Healthcare is een veelzijdige fysiotherapie praktijk in Den Haag waar er op een professionele en betrokken manier wordt gewerkt aan uw herstel en het voorkomen van pijn en klachten. U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, revalidatie en topsport. B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. Niet voor niets is onze visie: ‘Leven is bewegen’. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Bezoek de website van B&B Healthcare.

Vitae

De diëtisten van Vitae Voedingsadviesbureau kunnen u helpen om uw leefstijl te verbeteren. Vanuit verschillende locaties in het Westland kan de diëtist met u in kaart te brengen hoe u nu eet, en advies te geven over welke punten u kunt verbeteren. Bezoek de website van Vitae.

Xcelsior

De grote kracht van Xcelsior is podologie, medische kennis en vakmanschap .Bij onze registerpodoloog kunt u terecht als u last heeft van voetklachten, maar bijvoorbeeld ook knie- of rugklachten die vanuit de voet kunnen worden veroorzaakt. Wij behandelen zowel sportgerelateerde klachten als klachten die ontstaan in het dagelijks leven. Bezoek de website van Xcelsior.

HMC - Sportgeneeskunde

U heeft een blessure en wilt een snelle diagnose en effectieve behandeling. Of u wilt advies of u (meer) kunt gaan sporten. Dan kunt u terecht bij de sportartsen van HMC. Ook bieden wij sportkeuringen en preventief medisch onderzoek (health checks) voor particulieren en bedrijven. Bezoek de website van HMC - Sportgeneeskunde.

RTFC Delft '73

De leden van RTFC Delft '73 zijn enthousiaste fietsers die graag in groepsverband gezellige ritten maken. Dat gebeurt elke zondagochtend. Daarnaast zijn er doordeweeks ook meerdere ritten. En we nemen regelmatig deel aan toertochten of plannen zelf een rit elders in Nederland en het buitenland.

We maken gebruik van de app Cyql van de NTFU voor de communicatie over de ritten. Daarmee kan je zelf kiezen in welke groep je fietst en weet je van te voren welke afstand en route er gepland is.