Ronald Droppert en Yann Le Nouen
Ronald Droppert

Refit Delft Fysiotherapie

Sinds oktober 2018 heeft Nature Balance Massage een praktijk bij Refit Delft. Op de foto zie je Ronald Droppert, hij is fysiotherapeut en eigenaar van fysiotherapiepraktijk ReFit Delft.

Naar Refit
Sportcampus Zuiderpark

Sinds oktober 2018 heeft Nature Balance Massage ook een praktijk bij het sportcampus. Binnen de sportcampus Zuiderpark is het Sport Medisch Centrum Den Haag gevestigd. Het SMC Den Haag is een medisch centrum dat voor iedereen toegankelijk is. Binnen het SMC kunt u terecht voor orthopedische zorg, sportgeneeskunde, (sport) fysiotherapie, manuele therapie, (sport)diëtetiek, (sport)psychologie en (sport)podologie. De verschillende disciplines kunnen apart ingezet worden of als multidisciplinair team. Bezoek de website van Sportcampus Zuiderpark.

Chiropractie Wright

Chiropractie is de Kunst, Wetenschap en Filosofie van, het herstellen van segmenten van de wervelkolom in de juiste positie, met als doel de zenuwinterfentie te verlichten, beweging te verbeteren en er zo voor te zorgen dat de spieren weer normaal kunnen functioneren, dit zonder medicijnen. Bezoek de website van Chiropractie Wright.