Sportmassage Delft

Sport Massage Delft

Delft kent meer dan 100 sportverenigingen waar veel verschillende sporten worden beoefend. Als jij in Delft woont dan is de kans dus groot dat jij aangesloten bent bij een van deze sportverenigingen of zelf gaat hardlopen of wandelen. Ook niet-sporters zijn veel in beweging, waardoor je spieren belast worden. Het is voor iedereen goed om af en toe een Sport Massage te nemen om de spieren te laten masseren en zo blessures te voorkomen. Dat is mogelijk bij Nature Balance Massage. In deze massagesalon vind je veel verschillende massages, waaronder ook de Sport Massage. En laat Nature Balance Massage nou net een locatie hebben in Delft. Zo kan je voor of na training gewoon langsfietsen om je spieren te laten behandelen.

eenvoudig en snel

BOEK VANDAAG!

Contact

Sport Massage

Bij de Sport Massage bij Nature Balance Massage in Delft masseert een masseur je spieren zodanig dat knopen eruit gaan en spieren terug op hun plek worden geduwd. Dit gebeurt met iets meer druk dan een massage die puur bedoeld is ter ontspanning. Toch merk je tijdens de behandeling de spanning uit je spieren verdwijnen, waardoor je je ook ontspannen voelt. Je kan bij deze salon kiezen voor een massage van 30, 60 of 90 minuten. Je kan zelf een keuze maken op basis van de ernst van je klacht.

Voordelen Sport Massage

De Sport Massage zorgt er dus voor dat je spierklachten verdwijnen en kan ingezet worden ter preventie van spierklachten. Ook helpt de Sport Massage bij het activeren van je spieren als je een tijdje niets gedaan hebt. Zo kan je deze massage dus preventief, pro-actief en reactief inzetten. Je bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Zo herstelt je lichaam zich snel. En tijdens de massage is het ook nog mogelijk om ontspanning te ervaren wanneer je merkt dat de spanning uit je spieren verdwijnt.