Ontspannings Massage

Ontspanningsmassage

Een hele belangrijke reden om een massage te nemen is om te ontspannen. Veel mensen zien een massage als een verwennerij. Als je een dag heel hard hebt gewerkt en alle taken hebt volbracht dan wil je graag heerlijk ontspannen en dat werkt het beste met een massage. Of als je een dagje uit bent en veel hebt bezichtigd en veel door winkelstraten hebt geslenterd dan ben je ook toe aan een massage om je vermoeide lichaam rust te gunnen. Dat maakt het een perfecte afsluiter van een leuke dag. Bij Nature Balance Massage in Den Haag, Scheveningen en Delft kan je terecht voor verschillende massages, waaronder de Klassieke Ontspanningsmassage. De perfecte massage voor als je helemaal wil ontspannen.

Eenvoudig en snel

Boek vandaag!

De klassieke ontspanningsmassage

De Klassieke Ontspanningsmassage bij Nature Balance Massage ontspant niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Tijdens het masseren wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Daardoor ben je je bewuster van je lichaam en leer je te ontspannen. Doordat je ontspannen bent, ben je gelukkiger en zal je humeur er een stuk op vooruitgaan. Het geeft je daarnaast ook nog eens een dosis energie, waardoor je er weer tegenaan kan. Deze massage is bij Nature Balance Massage te boeken voor 30, 60 of 90 minuten.

Combineer Massages

Bij Nature Balance Massage is het ook mogelijk om massages met elkaar te combineren door te kiezen voor de Nature Balance Massage. Dit is de Klassieke Ontspanningsmassage, de Hot Stone Massage en de Sport Massage in 1. Zo zorg je voor optimale ontspanning met de Klassiek Ontspanningsmassage en de Hot Stone Massage en zorg je ervoor dat je spieren aangepakt worden, waardoor je minder last hebt van je spieren en spierklachten kan voorkomen met de Sport Massage. Ook heb je zo verschillende manieren van massages, zoals met hete sten en met een lichte en harde druk. De massage is net als de Klassieke Ontspanningsmassage te boeken voor 30, 60 of 90 minuten.