Hotstone Massage Boeken?

Hotstone Massage

Als je op zoek bent naar ontspanning dan zijn er verschillende massages, die je helpen om je stress te verminderen. Een van die massages is de Hotstone Massage. Aan de hand van hete stenen en olie word je gemasseerd. De massage zorgt naast ontspanning ook nog voor een aantal andere voordelen. Het is een zeer populaire massage dankzij de voordelen voor lichaam en geest. Deze massage wordt al duizenden jaren toegepast en wordt vandaag de dag nog steeds veel gebruikt. Bij Nature Balance Massage kan je voor deze massage terecht op haar locaties in Delft en Den Haag. Ga lekker op ontdekkingstocht door een van de steden, onderneem allerlei activiteiten en beloon jezelf ’s avonds met een welverdiende ontspannende massage. Een massage is echt een verwenmomentje en je mag jezelf zeker af en toe belonen na een dag vol activiteiten. Of ga ontspannen een weekend in na een hectische week op werk met de Hot Stone Massage.

Boek vandaag!

Wat is een hotstone massage?

Voor de Hot Stone Massage worden afgeronde basaltstenen gebruikt. Dit zijn vulkanische stenen met een hoge dichtheid, waardoor ze heel goed warmte vasthouden. De stenen zijn tussen de 45 en 50 graden. Die stenen krijgen de hoge temperatuur, doordat ze eerst worden ondergedompeld in een warmwaterbad voor ze op je lichaam worden neergelegd. Vaak is dit op je rug, maar het is mogelijk om ze op andere aandachtgebieden neer te leggen. De stenen geven druk, vergelijkbaar met een rekoefening en zorgen voor aangename warmte en ontspanning. Vervolgens word je gemasseerd met de warme stenen en warme olie. De massage bestaat uit rustige en cirkelvormige strijkingen en elke masseur past weer andere effecten toe. Zo is het mogelijk om de steen rond te draaien of op de steen te trommelen om het spierweefsel nog beter te masseren.

Voordelen hotstone massage

Een groot voordeel van een Hot Stone Massage is dat het de spierpijn verlicht. Door deze manier van masseren, stroomt er meer bloed naar de behandelde zones. Hierdoor ontspannen de spieren en verlicht de pijn in deze spieren. Daarnaast vermindert de Hot Stone Massage ook de stress. Tijdens de massage hoef je nergens aan te denken en focus je je op de aanrakingen tijdens de massage. Op die manier vermindert je stress en kan het ook eventuele angst verminderen. Doordat je meer ontspannen bent en de stress vermindert, draagt de massage indirect ook bij aan een goede nachtrust. Een ander bijkomend voordeel van de Hot Stone Massage is dat je flexibelere gewrichten krijgt. Door de massage ontspannen de spieren en gewrichten, waardoor je soepeler en makkelijker kan bewegen. Verder boost deze massage je immuniteit. Zo verbetert het de lymfe circulatie en de doorbloeding van de bloedsomloop. Hierdoor kan je een heleboel ziekten voorkomen of de klachten verminderen. Ook vermindering van stress heeft een positieve relatie op het voorkomen van gezondheidsklachten.

Waar kan ik een hotstone massage krijgen?

Hotstone Massage Den Haag

Nature Balance Masssage geeft de Hot Stone Massage en andere massages op haar locatie in Den Haag. Ook als je niet in de buurt van Den Haag woont dan kan je tijdens een dagje Den Haag langskomen om je te laten masseren. Vlakbij Den Haag ligt het strand van Scheveningen, waar je je goed kan vermaken met allerlei watersporten, zoals bijvoorbeeld powerkiten. Na al die activiteiten is je lichaam moe en heeft het rust verdiend. Zo kan je na allerlei activiteiten in Den Haag, jezelf trakteren op een heerlijk ontspannende massage. Alle spieren worden soepel gemaakt, zodat je met een voldaan gevoel snel in slaap kan komen. Om er eventueel vervolgens de volgende dag weer tegenaan te gaan met allerlei andere activiteiten. Er zijn genoeg leuke dingen om te doen in Den Haag, maar ontspanning mag ook zeker niet vergeten worden.

Hotstone Massage Delft

Nature Balance Massage heeft niet alleen een vestiging in Den Haag, maar ook in Delft. Dus als je in de omgeving van Delft woont dan kan je met een gerust hart een keer binnenwippen voor een heerlijke Hot Stone Massage. Maar ook voor mensen elders uit het land is dit een prima mogelijkheid door het eventueel te combineren met een leuk uitje in Delft zelf of in de omgeving van Delft. Vlakbij Delft ligt Kijkduin waar je een groot strand vindt met allerlei activiteiten om te doen. Maar ook de stad Delft is zeker de moeite waard om een keer naartoe te gaan. Na alle bezienswaardigheden en het shoppen is jouw lichaam dan wel toe aan een welverdiende ontspannende massage. Sluit de dag goed af met een Hot Stone Massage of begin de dag hiermee, zodat je energie hebt voor een dag vol bezienswaardigheden en activiteiten.