Bamboe Massage

Bamboe Massage

In Nederland zijn er steeds meer verschillende massages die je kan nemen naast de traditionele massage, waarbij ontspanning en het verhelpen van stress het doel is. De verschillen in massages kunnen zitten in de masseur, de behandeling en het materiaal dat gebruikt is. Vaak masseren masseurs je met de handen, maar er zijn ook massages waarbij je bijvoorbeeld met hete stenen gemasseerd wordt tijdens een Hot Stone Massage. Nature Balance Massage is een massagesalon dat in de omgeving van Delft en Den Haag zit, biedt ook een Bamboe Massage aan. Deze massage wordt steeds populairder en zorgt vooral voor nieuwe energie en kracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bamboestaven.

Eenvoudig online!

Boek vandaag!

Wat is een Bamboe Massage?

Bij een Bamboe Massage prikkelen de bamboestaven de zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren. Op die manier komt de bloedsomloop op gang, waardoor cellen meer zuurstof en voedsel kunnen krijgen. Dat resulteert in meer energie en kracht. De bamboestaaf gebruikt de masseur als hulpmiddel voor het geven van de massage. Het is een verlengstuk van de handen, ellebogen en voorarmen. Zo wordt er op een meer technische manier gemasseerd, waardoor de massage meer effect heeft. De massage kan licht, met veel druk, ritmisch of rustig zijn. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Deze massage is bedoeld ter ontspanning en voor het zorgen van energie en kracht. Een ideale massage om vermoeidheid en stress tegen te gaan en meer kracht en energie te vinden.

Voordelen Bamboe Massage

Het grootste voordeel van deze massage is dat je niet alleen ontspant en minder vermoeid bent, maar dat je tegelijkertijd ook kracht en energie krijgt. Dat maakt het een ideale massage als je bijvoorbeeld een lange werkdag hebt gehad en de volgende dag nog een lange dag te gaan hebt. Verder helpt deze massage bij het afvoeren van giftige stoffen en helpt het de bloedsomloop te verbeteren. Ook helpt het om krampen en knopen te verlichten. Al met al is deze Bamboe Massage heel compleet en kan je bij Nature Balance Massage kiezen voor een massage van 30, 60 of 90 minuten.