Ronald Droppert en Yann Le Nouen
Ronald Droppert

Refit Delft Fysiotherapie

Sinds oktober 2018 heeft Nature Balance Massage een praktijk bij Refit Delft. Op de foto zie je Ronald Droppert, hij is fysiotherapeut en eigenaar van fysiotherapiepraktijk ReFit Delft.

Naar Refit
Sportcampus Zuiderpark
Sinds oktober 2018 heeft Nature Balance Massage ook een praktijk bij het sportcampus. Sport is een belangrijke krachtbron. Sporten maakt je gezonder, socialer, gelukkiger en je krijgt er meer energie van. De bron voor die energie is Sportcampus Zuiderpark.
Sport Medisch Centrum

Binnen de sportcampus Zuiderpark is het Sport Medisch Centrum Den Haag gevestigd. Het SMC Den Haag is een medisch centrum dat voor iedereen toegankelijk is. Binnen het SMC kunt u terecht voor orthopedische zorg, sportgeneeskunde, (sport) fysiotherapie, manuele therapie, (sport)diëtetiek, (sport)psychologie en (sport)podologie. De verschillende disciplines kunnen apart ingezet worden of als multidisciplinair team.

Tough minds

Tough Minds is een team geaccrediteerde sportpsychologen. Wij begeleiden ambitieuze presteerders in het mentaal krachtiger zijn in hun sport, tijdens blessure revalidatie, en in werk en coaching.

B&B Healthcare

B&B Healthcare is een veelzijdige fysiotherapie praktijk in Den Haag waar er op een professionele en betrokken manier wordt gewerkt aan uw herstel en het voorkomen van pijn en klachten. U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, revalidatie en topsport. B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. Niet voor niets is onze visie: ‘Leven is bewegen’. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop. Bezoek de website van B&B Healthcare.

Vitae

De diëtisten van Vitae Voedingsadviesbureau kunnen u helpen om uw leefstijl te verbeteren. Vanuit verschillende locaties in het Westland kan de diëtist met u in kaart te brengen hoe u nu eet, en advies te geven over welke punten u kunt verbeteren. Bezoek de website van Chiropractie Wright.

Xcelsior

De grote kracht van Xcelsior is podologie, medische kennis en vakmanschap .Bij onze registerpodoloog kunt u terecht als u last heeft van voetklachten, maar bijvoorbeeld ook knie- of rugklachten die vanuit de voet kunnen worden veroorzaakt. Wij behandelen zowel sportgerelateerde klachten als klachten die ontstaan in het dagelijks leven. Bezoek de website van Xcelsior.

HMC - Sportgeneeskunde

U heeft een blessure en wilt een snelle diagnose en effectieve behandeling. Of u wilt advies of u (meer) kunt gaan sporten. Dan kunt u terecht bij de sportartsen van HMC. Ook bieden wij sportkeuringen en preventief medisch onderzoek (health checks) voor particulieren en bedrijven. Bezoek de website van Chiropractie Wright.

Chiropractie Wright
Chiropractie is de Kunst, Wetenschap en Filosofie van, het herstellen van segmenten van de wervelkolom in de juiste positie, met als doel de zenuwinterfentie te verlichten, beweging te verbeteren en er zo voor te zorgen dat de spieren weer normaal kunnen functioneren, dit zonder medicijnen.

RTFC Delft '73

De leden van RTFC Delft '73 zijn enthousiaste fietsers die graag in groepsverband gezellige ritten maken. Dat gebeurt elke zondagochtend. Daarnaast zijn er doordeweeks ook meerdere ritten. En we nemen regelmatig deel aan toertochten of plannen zelf een rit elders in Nederland en het buitenland.

We maken gebruik van de app Cyql van de NTFU voor de communicatie over de ritten. Daarmee kan je zelf kiezen in welke groep je fietst en weet je van te voren welke afstand en route er gepland is.