Locatie Delft / Nieuwe Langendijk 51
Locatie

Delft / Nieuwe Langendijk 51

Nature Balance Massage praktijk Delft is gelegen in een stad met historie. Heerlijk wandelen door de autovrije binnenstad: smalle straatjes, pittoreske grachten, leuke boetiekjes en prachtige panden.

Boek nu

Delft / Rijswijk

Nieuwe Langendijk 51 2611VJ Delft

Nature Balance Massage werkt alleen op afspraak.

  • Maandag: 10:00 - 20:00
  • Dinsdag: 10:00 - 20:00
  • Woensdag: 10:00 - 20:00
  • Donderdag: 10:00 - 20:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
Boek nu

Locatie Delft

Nature Balance Massage praktijk Delft is gelegen in een stad met historie en een bijzondere band met het Koninklijk Huis. Heerlijk wandelen door de autovrije binnenstad: smalle straatjes, pittoreske grachten, leuke boetiekjes en prachtige panden.

Delft staat vol met historische gebouwen: de Nieuwe Kerk, de laatste rustplaats voor de leden van de koninklijke familie, is absoluut de moeite waard. In Museum Het Prinsenhof vertellen schilderijen en kunstobjecten het verhaal van de Tachtigjarige Oorlog.

Delft wordt ook wel ‘Klein Amsterdam’ genoemd vanwege de vele grachten die je vindt in de stad.

Natuurlijk kom je ook naar Delft voor het wereldberoemde porselein: Delfts Blauw! Neem een rondleiding door de historische fabriek ‘Porceleyne Fles’ en bewonder de prachtige overdekte tuin vol keramische ornamenten uit de vorige eeuw.

Kunstschilder Johannes Vermeer, bekend van het schilderij ‘Het meisje met de parel’, komt uit Delft.

MASSAGE MOGELIJKHEDEN

Een massage is een behandeling die uw lichaam en geest volkomen laat ontspannen. De massage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren, waardoor er spierherstel plaatsvindt. Door een massage wordt u meer bewust van uw lichaam en deze zorgt ervoor dat u even tijd heeft voor uzelf, u hoeft even helemaal niks…

ZIN GEKREGEN IN EEN MASSAGE?

Reserveer jouw massage!

Boek nu