Sportmassage Den Haag

Sport Massage Den Haag

Als je een sporter bent die in Den Haag woont dan kun je bij Nature Balance Massage terecht voor onder meer een Sport Massage. Met deze massage stimuleer je jouw spieren, waardoor je preventief blessures kan voorkomen. Maar het is ook mogelijk om met deze massage al bestaande klachten te verhelpen. Je hoeft geen topsporter, zoals een voetballer bij ADO Den Haag te zijn om van deze massage gebruik te maken. Een Sport Massage is voor iedere sporter belangrijk, omdat iedere sporter te maken heeft met belasting van de spieren. Op welk niveau je ook voetbalt, volleybalt, hockeyt of een andere sport beoefent. Maar ook voor niet-sporters is een Sport Massage handig. Iedereen beweegt regelmatig, dus kan iedereen op een gegeven moment last krijgen van een blessure of spierklachten. Een Sport Massage kan dit verhelpen, maar het liefst voorkom je deze klachten helemaal en laat je je preventief masseren.

Eenvoudig en snel

Boek Vandaag!

Sport Massage bij Nature Balance Massage

Een Sport Massage heeft, in tegenstelling tot veel andere massages, niet als doel ontspanning maar juist het verhelpen van spierklachten. Daarom wordt er bij deze massage een stuk meer druk uitgevoerd, zodat knopen uit spieren gaan en spieren weer op de juiste plek worden gedrukt. Het is dus niet altijd een hele fijne massage, maar het verhelpt je klachten en achteraf voel je je een stuk beter. Toch voel je tijdens de behandeling dat de spanning in de spier wegzakt, wat voor een ontspannend gevoel kan zorgen. Bij Nature Balance Massage kan je kiezen voor een Sport Massage van 30, 60 of 90 minuten. Op basis van je klachten kan je dan bepalen welke tijdsduur jij nodig hebt.

Voordelen Sport Massage

De Sport Massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in je lichaam beter en sneller worden afgevoerd, waardoor je lichaam sneller hersteld. Deze massage voorkomt overbelasting van je spieren en dus blessures. Een Sport Massage kan ook ingezet worden om je spieren te activeren als je een tijdje niets gedaan hebt. Of ter voorkoming van blessures. Zo kan je deze massage dus preventief, pro-actief en reactief inzetten.