Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage

De meeste bedrijven zijn erop gebrand om winst te maken en kijken dus vooral naar hoe zij dat kunnen bewerkstelligen. Vaak wordt het personeel hierbij vergeten, terwijl juist hier veel winst zit. Het is namelijk bewezen dat gelukkig personeel zorgt voor een hogere productiviteit. En dat maakt je bedrijf weer winstgevend. Hoog tijd dus om het personeel binnen het bedrijf gelukkig te maken. Daarbij kunnen bedrijfsuitjes zeker meehelpen en ook af en toe een traktatie is geen overbodige luxe. Maar als je het personeel echt gelukkig wil maken dan bied je bedrijfsmassages aan op werk. Bij Nature Balance Massage weten ze dat een goede massage zorgt voor ontspanning en minder stress. Factoren die ervoor zorgen dat iemand zich gelukkiger voelt. Door personeelsleden een massage aan te bieden, zullen ze gelukkiger en productiever worden. Een bedrijfsmassage is dus niet alleen goed voor het personeel, maar ook voor het bedrijf. Een win-win situatie dus.

Eenvoudig online!

Boek Vandaag!

Voordelen bedrijfsmassage

Als je in het bedrijf vooral veel medewerkers in dienst hebt die kantoorwerk hebben, dan is de kans groot dat ze af en toe last hebben van hun nek en schouders. Ze zitten veel voorovergebogen te werken en dat is niet bevorderlijk voor het lichaam. Een massage verlicht en voorkomt deze klachten, waardoor ze weer klachtenvrij kunnen werken. Ook verlaagt een massage het stressniveau en zullen personeelsleden zich veel meer ontspannen voelen. Doordat ze klachtenvrij, ontspannen en stressvrij zijn, kunnen ze meer werkdruk aan en wordt de productiviteit vergroot. Ook wordt de werkhouding verbeterd, waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de werkomgeving. Al met al heerst er meer ontspanning en energie op de werkvloer. Verder versterkt de massage het immuunsysteem, waardoor werknemers zich minder snel ziek zullen melden. Daarnaast zullen de medewerkers een beter gevoel krijgen bij hun werkgever, omdat deze goed voor de medewerkers zorgt. Een bedrijfsmassage zorgt dus voor veel voordelen. Voor zowel de werknemers, de werkgever en het bedrijf.

Massage in je bedrijf

Nature Balance Massage helpt werknemers en bedrijven graag om hun werknemers gezond te houden en ervoor te zorgen dat ze ontspannen en stressvrij zijn. De praktijk motiveert bedrijven dan ook om hun werknemers de vele voordelen van massages te laten ervaren. Het is mogelijk om werknemers deze massages aan te bieden namens het bedrijf en de massages op het werk te laten uitvoeren door masseurs van Nature Balance Massage. Je kan er als bedrijf voor kiezen om de hele rekening van de massages te betalen, maar het is ook mogelijk om medewerkers de mogelijkheid te geven om op hun eigen kosten een massage te laten nemen. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand va neen maandelijkse inschrijflijst. Het bedrijf stelt een ruimte ter beschikking waar werknemers zich kunnen laten masseren door Nature Balance Massage. De kosten kunnen werknemers rechtstreeks aan de masseur betalen of het kan via de loonadministratie van het bedrijf. Als er betaald wordt via de loonadministratie dan vallen de kosten voor de medewerker een stuk lager uit door de lagere btw. Het is ook een mogelijkheid om een massage te gebruiken voor het motiveren van werknemers. Door bijvoorbeeld werknemers te belonen met een massage als ze een bepaalde target halen. Een bedrijfsmassage is dus goed voor alle betrokkenen binnen het bedrijf. Bij vragen of informatie kan je contact opnemen met Nature Balance Massage door te bellen of te mailen.